Start

Arrow
Arrow
Slider

Colours Sthlm – Skönhet, Hårvård och hudvård

Vi på Colours Sthlm är ett glatt gäng som är väl etablerade i skönhetsbranschen. Vi gör allt för att du ska känna dig varmt omhändertagen och få den bästa service du förtjänar.
Varmt välkommen in till oss! Catta, Nelli, Eva, Maria och Spring

Hårvård

Vi är en mysig familjär salong i Vasastan.

Här får du unna dig en lugn stund i vardagen medan du får ditt hår väl omhändertaget av våra erfarna frisörer.

Vi använder skonsamma och hållbara produkter både för huden, miljön, djuren och vår natur. Med fina ingredienser i våra produkter skapar vi de bästa förutsättningarna för att ditt hår ska få den glans, lyster och styrka det behöver.

Hudvård

Vi erbjuder sköna och effektiva behandlingar, allt din hud behöver från topp till tå.

Välj mellan ansiktsbehandling, massage, manikyr, fotvård, vaxning eller prova en avancerad och djupverkande behandling som kemisk peel , microneedling och permanent make up.

Hos oss får du en härligt upplevelse med synlig resultat.

LÄS MER

Naturliga produkter

Vi vill med våra produkter skapa de bästa förutsättningarna för ett fint och starkt hår och få den bästa lystern till din hud.

Vi har valt ut produkter som vi själva vill använda och tycker mycket om. Som är skonsamma för huden, bra för miljön och snälla mot djuren och vår natur.

Ingredienserna är från rena eteriska oljor, växtextrakt och naturliga antioxidanter. Alla våra produkter är sulfat- paraben- och cruelty fria.

LÄS MER

Våra kunder

Adriana – En avslappnad stund där Spring Ledgard, hudterapeut tar hand om kroppen & ansiktet med proffsiga händer

Kalle – Bemötande och slutresultat var absoluta världsklass, jag kände mig trygg och frisören spred ut en säkerhet som jag mig lugn då jag valde att klippa bort mitt långa hår som jag sparat i tre år, har aldrig riktigt vågat låta frisören få fria händer men denna tjej visste vad hon gjord.

Senaste nytt

Från och med 1 Januari 2021 inför Colours Sthlm ett OB tillägg. Istället för att göra en höjning av alla våra priser i år så kommer vi införa ett tillägg endast på våra mest attraktiva tider…Dessa tider är alla vardagar efter 17.00 och alla hela lördagar. Detta innebär en höjning på 50kr/timme under dessa tider.

Detta gör vi för att fler ska få möjlighet att boka på våra sena kvällar och helger och för att det ska bli mer attraktivt för alla kunder att boka tid hos oss på vardagar mellan 10-17. Vi ser fram emot att ses snart!

Mvh team Colours Sthlm

Vill du jobba hos oss!

 

ColoursSthlm söker just nu en till frisör.

Vill du jobba men ett glatt gäng erfarna frisörer som älskar sitt yrke.

Vi erbjuder uthyrning av en stol för hel- eller deltid.

Maila oss gärna på info@colourssthlm